SUOSIKIT / SELECT SLICES IN GRAVY

Sisältää Selection Siipikarjalajitelma

85g Annospussi

Sisältää Selection Siipikarjalajitelma

Tuotekuvaus

Hienostunut lajitelma mureita paloja herkullisessa kastikkeessa. Erinomainen resepti, joka saa kissasi kehräämään jaloissasi saadakseen lisää.

Ruokintasuositus

Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana. Vähennä päivittäistä annosta, jos kissa on ylipainoinen. Lisätietoja kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Tarjoa vettä; tarjotaan huoneenlämpöisenä, ylijäävä ruoka säilytetään jääkaapissa enintään 2 vrk.

Sisältää

Koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (42%, josta 4% kanaa), kivennäisiä, sokereita. Koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (42%, josta 4% kalkkunaa), kivennäisiä, sokereita. Koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (42%, josta 4% ankkaa), kivennäisiä ja sokereita. Koostumus: lihaa ja eläinperäisä tuotteita(42%, josta 4% siipikarjaa), kivennäisiä ja sokereita. Koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (42%, josta 4% kalkkunaa), kivennäisiä, sokereita. Koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (42%, josta 4% ankkaa), kivennäisiä, sokereita. Koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (42%, josta 4% siipikarjaa), kivennäisiä, sokereita.

Ravintoainekoostumus (%):

Valkuaista 7,7
Rasvapitoisuus 4,8
Epäorgaaninen aines 1,7
Raakakuituja 0,3
Kosteutta 85

Eväste-hyväksyntä