SUOSIKIT / SELECT SLICES IN GRAVY

Sisältää Kalkkunaa, Ankkaa, Kanaa & Kalkkunaa, Siipikarjaa

85g Annosrasia

Sisältää Kalkkunaa, Ankkaa, Kanaa & Kalkkunaa, Siipikarjaa

Tuotekuvaus

Sheba® Selection Siipikarjalajitelma sisältää kahdeksan herkullista annospussia, jotka tarjoavat kissallesi monipuolista ravintoa ja sopivat kissasi jokaiseen päivään.

Ruokintasuositus

Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana. Vähennä päivittäistä annosta, jos kissa on ylipainoinen. Lisätietoja kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Tarjoa vettä; ateria tarjotaan huoneenlämpöisenä.

Sisältää

Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (45%, josta 4% kalkkunaa), viljaa, kivennäisiä, sokereita. Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (45%, josta 4% ankkaa), viljaa, kivennäisiä, sokereita. Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (45%, josta 4% kanaa, 4% kalkkunaa), viljaa, kivennäisiä, sokereita. Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (45%, josta 4% siipikarjaa), viljaa, kivennäisiä, sokereita. . Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (45%, josta 4% ankkaa), viljaa, kivennäisiä, sokereita. Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (45%, josta 4% kanaa, 4% kalkkunaa), viljaa, kivennäisiä, sokereita. Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (45%, josta 4% siipikarjaa), viljaa, kivennäisiä, sokereita.. Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (45%, josta 4% ankkaa), viljaa, kivennäisiä, sokereita. Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (45%, josta 4% kanaa, 4% kalkkunaa), viljaa, kivennäisiä, sokereita. Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (45%, josta 4% kalkkunaa), viljaa, kivennäisiä, sokereita. Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita(45%, josta 4% kanaa ja kalkkunaa), viljaa, kivennäisiä, sokereita. Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (43%, josta 4% ankkaa), viljaa, kivennäisiä, sokereita. Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (43%, josta 4% siipikarjaa), viljaa, kivennäisiä, sokereita.

Ravintoainekoostumus (%):

Valkuaista 9,00
Rasvapitoisuus 5,00
Epäorgaaninen aines 2,00
Raakakuituja 0,30
Kosteutta 82,00

Eväste-hyväksyntä