SUOSIKIT / SELECT SLICES IN GRAVY

Sheba® Selection Sisältää Lammasta & Kanaa

85g Annosrasia

Sheba® Selection Sisältää Lammasta & Kanaa

Tuotekuvaus

Sheba® Selection Lammas ja Kana sisältää kahdeksan herkullista annospussia, jotka tarjoavat kissallesi monipuolista ravintoa ja sopivat kissasi jokaiseen päivään.

Ruokintasuositus

3 kg:n kissan päivätarve on 1½ rasiaa ja 15 g kuivaruokaa, 4 kg:n kissan päivätarve on 2 rasiaa ja 15 g kuivaruokaa, 5 kg:n kissan päivätarve on 2 rasiaa ja 25 g kuivaruokaa. Suosittelemme antamaan sekä SHEBA® märkäruokaa että kuivaruokaa. [72 kcal 85 g image bowl]. Lisätietoja ruokinnasta kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Tarjoa raikasta vettä. Tarjotaan huoneenlämpöisenä, ylijäävä ruoka säilytetään jääkaapissa enintään 2 vrk.

Sisältää

Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (45%, joista 94% luonnollisia*, josta 4% lammasta, 4% kanaa), viljaa, kivennäisiä, sokereita. *luonnollisia ainesosia.

Ravintoainekoostumus (%):

Valkuaista 9.0
Rasvapitoisuus 5.0
Epäorgaaninen aines 2.0
Raakakuituja 0.3
Kosteutta 82.0

Lisäaineita per kg:

Lisäaineita per kg: Ravintopitoisia lisäaineita: Kupari (Kupari(II) sulfaattipentahydraatti): 1.3 mg, Jodi (Kalsiumjodaatti, vedetön): 0.34 mg, Rauta (Rauta(II)sulfaatti, monohydraatti): 16.8 mg, Mangaani (Mangaanisulfaatti, monohydraatti): 3.4 mg, Sinkki (Sinkkisulfaatti, monohydraatti): 16.2 mg