SUOSIKIT / CRAFT COLLECTION

Sheba® Craft Siipikarja 4-pack

4x85g

Sheba® Craft Siipikarja 4-pack

Tuotekuvaus

SHEBA® Craft on valikoima herkullisia aterioita, joissa on mureita ja mehukkaita paloja siipikarjaa, kanaa, kalkkunaa ja ankkaa herkullisessa liemessä. SHEBA®:lla on 30 vuoden asiantuntemus ja kissasi tulee rakastamaan näitä huolella suunniteltuja reseptejä.
Ei keinotekoisia värejä tai säilöntäaineita.
Yli 12 kuukautta vanhoille kissoille - sekä aikuisille että senioreille.

Ruokintasuositus

3 kg:n kissan päivätarve on 2 annospussia ja 10 g kuivaruokaa, 4 kg:n kissan päivätarve on 2½ annospussia ja 15 g kuivaruokaa, 5 kg:n kissan päivätarve on 3 annospussia ja 15 g kuivaruokaa. Suosittelemme käyttämään ruokinnassa sekä SHEBA®kuivaruokaa että kosteaa ruokaa, joka on täysrehua. Tarjoa raikasta vettä. Tarjotaan huoneenlämpöisenä, ylijäävä ruoka säilytetään jääkaapissa enintään 2 vrk.

Sisältää

Koostumus: Siipikarjaa: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (22%, josta 4% siipikarjaa), kasvivalkuaistiivisteitä, viljaa, kivennäisiä, sokereita. Kanaa: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (22%, josta 4% kanaa), kasvivalkuaistiivisteitä, viljaa, kivennäisiä, sokereita. Kalkkunaa: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (22%, josta 4% kalkkunaa), kasvivalkuaistiivisteitä, viljaa, kivennäisiä, sokereita. Ankkaa: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (22%, josta 4% ankkaa), kasvivalkuaistiivisteitä, viljaa, kivennäisiä, sokereita.

Ravintoainekoostumus (%):

Valkuaista: 12
Rasvapitoisuus: 2
Epäorgaaninen aines: 1.2
Raakakuituja: 0.2
Kosteutta: 83

Eväste-hyväksyntä