SUOSIKIT / CRAFT COLLECTION

Sheba® Craft Siipikarja 4-pack

4x85g

Sheba® Craft Siipikarja 4-pack

Tuotekuvaus

SHEBA® Craft on valikoima herkullisia aterioita, joissa on mureita ja mehukkaita paloja siipikarjaa, kanaa, kalkkunaa ja ankkaa herkullisessa liemessä. SHEBA®:lla on 30 vuoden asiantuntemus ja kissasi tulee rakastamaan näitä huolella suunniteltuja reseptejä.
Ei keinotekoisia värejä tai säilöntäaineita.
Yli 12 kuukautta vanhoille kissoille - sekä aikuisille että senioreille.

Ruokintasuositus

3 kg:n kissan päivätarve on 1½ annospussia ja 15 g kuivaruokaa, 4 kg:n kissan päivätarve 2 annospussia ja 15 g kuivaruokaa ja 5 kg:n kissan päivätarve 2 annospussia ja 25 g kuivaruokaa. Suosittelemme antamaan sekä SHEBA® märkäruokaa että kuivaruokaa.[70 kcal 85 g image bowl]. Lisätietoja ruokinnasta kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta.  Tarjoa raikasta vettä.  Tarjotaan huoneenlämpöisenä, ylijäävä ruoka säilytetään jääkaapissa enintään 2 vrk.

Sisältää

Koostumus:
Siipikarjaa: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (22%, josta 4% siipikarjaa), kasvivalkuaistiivisteitä, viljaa, kivennäisiä, sokereita.
Kanaa: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (22%, josta 4% kanaa), kasvivalkuaistiivisteitä, viljaa, kivennäisiä, sokereita.
Kalkkunaa: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (22%, josta 4% kalkkunaa), kasvivalkuaistiivisteitä, viljaa, kivennäisiä, sokereita.
Ankkaa: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (22%, josta 4% ankkaa), kasvivalkuaistiivisteitä, viljaa, kivennäisiä, sokereita.

Ravintoainekoostumus (%):

Valkuaista: 12.0
Rasvapitoisuus: 2.5
Epäorgaaninen aines: 1.2
Raakakuituja: 0.2
Kosteutta: 81.0

Lisäaineita per kg:

Ravintopitoisia lisäaineita: D₃-vitamiinia: 250 KY, Kupari (Kupari(II) sulfaattipentahydraatti): 1.5 mg, Jodi (Kalsiumjodaatti, vedetön): 0.28 mg, Rauta (Rauta(II)sulfaatti, monohydraatti): 14.0 mg, Mangaani (Mangaanisulfaatti, monohydraatti): 2.8 mg, Sinkki (Sinkkisulfaatti, monohydraatti): 22.4 mg.