SUOSIKIT / CRAFT COLLECTION

Sheba® Craft Siipikarja

85g

Sheba® Craft Siipikarja

Tuotekuvaus

SHEBA® Craft on herkullinen ateria, jonka mehukkaat ja hienoksi viipaloidut palat antavat kissallesi kokemuksen houkuttelevasta koostumuksesta. SHEBA®:lla on yli 30 vuoden asiantuntemus laadukkaiden kissanruokien valmistamisesta ja kissasi tulee rakastamaan näitä huolella suunniteltuja reseptejä.
Ei keinotekoisia värejä tai säilöntäaineita.
Yli 12 kuukautta vanhoille kissoille - sekä aikuisille että senioreille.

Ruokintasuositus

3 kg:n kissan päivätarve on 1½ rasiaa ja 10 g kuivaruokaa, 4 kg:n kissan päivätarve on 1½ rasiaa ja 20 g kuivaruokaa, 5 kg:n kissan päivätarve on 2 rasiaa ja 20 g kuivaruokaa. Suosittelemme käyttämään ruokinnassa täysipainoista SHEBA® märkäruokaa että kuivaruokaa. [83 kcal 85 g image bowl]. SLisätietoja ruokinnasta kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Tarjoa raikasta vettä. Tarjotaan huoneenlämpöisenä, ylijäävä ruoka säilytetään jääkaapissa enintään 2 vrk.

Sisältää

Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (55%, josta 4% kanaa, 4% kalkkuna), kasvivalkuaistiivisteitä, kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita, sokereita.

Ravintoainekoostumus (%):

Valkuaista: 13.5
Rasvapitoisuus: 4.5
Epäorgaaninen aines: 1.9
Raakakuituja: 0.40
Kosteutta: 78.5

Lisäaineita per kg:

Ravintopitoisia lisäaineita: D₃-vitamiinia: 200 KY, Kupari (Kupari(II) sulfaattipentahydraatti): 1.1 mg, Jodi (Kalsiumjodaatti, vedetön): 0.39 mg, Rauta (Rauta(II)sulfaatti, monohydraatti): 19.6 mg, Mangaani (Mangaanisulfaatti, monohydraatti): 3.9 mg, Sinkki (Sinkkisulfaatti, monohydraatti): 15.7 mg / Teknologiset lisäaineet: Kassiakumi: 2503 mg, Natriumnitriitti: 21.6 mg.