SUOSIKIT / CRAFT COLLECTION

Sheba® Craft Mix 4-pack

4x85g

Sheba® Craft Mix 4-pack

Tuotekuvaus

SHEBA® Craft on herkullinen ateria, jonka mehukkaat ja hienoksi viipaloidut palat antavat kissallesi kokemuksen houkuttelevasta koostumuksesta. SHEBA®:lla on yli 30 vuoden asiantuntemus laadukkaiden kissanruokien valmistamisesta ja kissasi tulee rakastamaan näitä huolella suunniteltuja reseptejä.
Ei keinotekoisia värejä tai säilöntäaineita.
Yli 12 kuukautta vanhoille kissoille - sekä aikuisille että senioreille.

Ruokintasuositus

3kg: Vain märkäruokaa 2 rasiaa tai 1 1/2 rasiaa + 15g kuivaruokaa 4kg: Vain märkäruokaa 2 1/2 rasiaa tai 2 rasiaa + 15g kuivaruokaa 5kg: Vain märkäruokaa 3 rasiaa tai 2 1/2 rasiaa + 15g kuivaruokaa Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana. Lisätietoja ruokinnasta kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Tarjoa raikasta vettä. Tarjotaan huoneenlämpöisenä, ylijäävä ruoka säilytetään jääkaapissa enintään 2 vrk ajan.

Sisältää

Koostumus: Siipikarja: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (55%, josta 4% kanaa, 4% kalkkuna), kasvivalkuaistiivisteitä, kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita, sokereita. Härkää: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (55%, josta 4% härkää), kasvivalkuaistiivisteitä, kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita, sokereita. Tonnikalaa: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (51%), kasvivalkuaistiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita (josta 4% tonnikalaa), kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita, sokereita. Kalkkuna: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (55%, josta 4% kalkkuna), kasvivalkuaistiivisteitä, kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita, sokereita.

Ravintoainekoostumus (%):

Valkuaista: 13.0
Rasvapitoisuus: 4.0
Epäorgaaninen aines: 1.9
Raakakuituja: 0.60
Kosteutta: 79.5

Eväste-hyväksyntä