SUOSIKIT / CRAFT COLLECTION

Sheba® Craft Mix 4-pack

4x85g

Sheba® Craft Mix 4-pack

Tuotekuvaus

SHEBA® Craft on herkullinen ateria, jonka mehukkaat ja hienoksi viipaloidut palat antavat kissallesi kokemuksen houkuttelevasta koostumuksesta. SHEBA®:lla on yli 30 vuoden asiantuntemus laadukkaiden kissanruokien valmistamisesta ja kissasi tulee rakastamaan näitä huolella suunniteltuja reseptejä.
Ei keinotekoisia värejä tai säilöntäaineita.
Yli 12 kuukautta vanhoille kissoille - sekä aikuisille että senioreille.

Ruokintasuositus

3kg kissa: Vain märkäruokaa 2 rasiaa tai 1 1/2 rasiaa + 10g  kuivaruokaa
4kg kissa: Vain märkäruokaa 2 1/2 rasiaa tai 1 1/2 rasiaa + 20g  kuivaruokaa
5kg kissa: Vain märkäruokaa 3 rasiaa tai 2 rasiaa + 20g  kuivaruokaa
Vähennä päivittäistä annosta, jos kissa on ylipainoinen.  Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana.  Lisätietoja ruokinnasta kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Tarjoa raikasta vettä. Tarjotaan huoneenlämpöisenä, ylijäävä ruoka säilytetään jääkaapissa enintään 2 vrk.

Sisältää

Koostumus:
Siipikarja: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (55%, josta 4% kanaa, 4% kalkkuna), kasvivalkuaistiivisteitä, kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita, sokereita.
Härkää: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (55%, josta 4% härkää), kasvivalkuaistiivisteitä, kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita, sokereita.
Tonnikalaa: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (51%), kasvivalkuaistiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita (josta 4% tonnikalaa), kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita, sokereita.
Kalkkuna: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (55%, josta 4% kalkkuna), kasvivalkuaistiivisteitä, kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita, sokereita.

Ravintoainekoostumus (%):

Valkuaista: 13.5
Rasvapitoisuus: 4.5
Epäorgaaninen aines: 1.9
Raakakuituja: 0.40
Kosteutta: 78.5

Lisäaineita per kg:

Ravintopitoisia lisäaineita: D₃-vitamiinia: 200 KY (D₃-vitamiinia ei ole lisätty kalalajikkeisiin), Kupari (Kupari(II) sulfaattipentahydraatti): 1.1 mg, Jodi (Kalsiumjodaatti, vedetön): 0.39 mg, Rauta (Rauta(II)sulfaatti, monohydraatti): 19.6 mg, Mangaani (Mangaanisulfaatti, monohydraatti): 3.9 mg, Sinkki (Sinkkisulfaatti, monohydraatti): 15.7 mg / Teknologiset lisäaineet: Kassiakumi: 2503 mg, Natriumnitriitti: 21.6 mg.