SUOSIKIT / SELECT SLICES IN GRAVY

Sisältää Valikoidut Reseptit

85g Annospussi

Sisältää Valikoidut Reseptit

Tuotekuvaus

Hienostunut lajitelma mureita paloja herkullisessa kastikkeessa. Erinomainen resepti, joka saa kissasi kehräämään jaloissasi saadakseen lisää.

Ruokintasuositus

Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana. Vähennä päivittäistä annosta, jos kissa on ylipainoinen. Lisätietoja kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Tarjoa vettä; ateria tarjotaan huoneenlämpöisenä.

Sisältää

Koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (40%), kalaa ja kalatuotteita (josta 4% lohta), viljaa, kivennäisiä, sokereita. Koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (40%), kalaa ja kalatuotteita (josta 4% valkokalaa) viljaa, kivennäisiä, sokereita. Koostumus: lihaa ja eläinperäisä tuotteita (40%) josta 4% kanaa, viljaa, kivennäisiä, sokereita. Koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (40%) josta 4% häränlihaa, viljaa, kivennäisiä ja sokereita. Koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (40%), kalaa ja kalatuotteita (josta 4% valkokalaa), viljaa, kivennäisiä, sokereita. X: Koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (44%, josta 4% kanaa), viljaa, kivennäisiä, sokereita. X: Koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (44%, josta 4% häränlihaa), viljaa, kivennäisiä, sokereita.

Ravintoainekoostumus (%):

Valkuaista 8,5
Rasvapitoisuus 4,5
Epäorgaaninen aines 2
Raakakuituja 0,3
Kosteutta 82

Eväste-hyväksyntä