SITOUDUMME KESTÄVÄÄN KEHITYKSEEN

Teemme ravitsevaa ja herkullista ruokaa, josta kissasi pitävät, mutta tekemisemme eivät lopu siihen. Tutustu toimintaamme kestävämmän ja toiveikkaamman tulevaisuuden luomiseksi.

Sheba Hope
KESTÄVÄN KALASTUKSEN KALAA

KESTÄVÄN KALASTUKSEN KALAA

OPI LISÄÄ
PAKKAUSTEN UUDELLEEN KEKSIMINEN

PAKKAUSTEN UUDELLEEN KEKSIMINEN

OPI LISÄÄ
ILMASTONMUUTOKSEN TORJUMINEN

ILMASTONMUUTOKSEN TORJUMINEN

OPI LISÄÄ
KORALLIRIUTTOJEN PALAUTTAMINEN

KORALLIRIUTTOJEN PALAUTTAMINEN

OPI LISÄÄ
Planeettamme koralliriutta on vaarassa. Jos mitään ei tehdä, tämä elintärkeä ekosysteemi voi kadota ikuisesti. Toivoa kuitenkin on.
Olemme käynnistäneet maailman suurimman koralliriuttojen palautusohjelman valtameriemme kauneuden säilyttämiseksi ja palauttamiseksi.
Katsomalla elokuvamme osallistut koralliriuttojen uudelleenrakentamiseen
LUE LISÄÄ
Sheba Hope

KESTÄVÄ KALASTUS: LUONNONVAROJEN SÄILYTTÄMINEN TULEVILLE SUKUPOLVILLE

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että kissaystävämme voi nauttia herkullisesta Sheba®-ateriasta, jonka raaka-aineiden hankinta sekä valmistus ovat vastuullisia. Uskomme, että todella herkullisen ruoan salaisuus ei perustu ainoastaan ammattitaitoiseen valmistukseen, vaan myös tarkkaan valikoiduilla ja huolella hankituilla raaka-aineilla on merkitystä. Certified sustainable seafood Varmistaaksemme kestävän kehityksen tavoitteidemme saavuttamisen teemme yhteistyötä Marine Stewardship Councilin kanssa. MSC on kansainvälinen voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka ympäristömerkintä- ja sertifiointiohjelma tunnistaa ja palkitsee kestävää kalastusta ja pyrkii turvaamaan merenelävien tuotannon myös tuleville sukupolville. Kun näet Sheba®-tuotteissa pakkauksissa sinisen MSC-merkin, voit luottaa siihen, että kaikki niiden sisältämä kala on jäljitettävissä ja kestävästi kalastettua. Varmistaaksemme kestävän kehityksen tavoitteidemme saavuttamisen teemme yhteistyötä Marine Stewardship Councilin kanssa. MSC on kansainvälinen voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka ympäristömerkintä- ja sertifiointiohjelma tunnistaa ja palkitsee kestävää kalastusta ja pyrkii turvaamaan merenelävien tuotannon myös tuleville sukupolville. Kun näet Sheba®-tuotteissa pakkauksissa sinisen MSC-merkin, voit luottaa siihen, että kaikki niiden sisältämä kala on jäljitettävissä ja kestävästi kalastettua.

KESTÄVÄSTI KALASTETTUA KALAA SHEBA-RUOKIEN LISTALLA

Tällä hetkellä 83 %* Sheba® kalaresepteistä on merkitty sinisellä MSC-merkillä. Tämä on vain ensimmäinen askel: Tavoitteena on, että kaikki Sheba® kalatuotteet tuotetaan kestävästi Tämä merkitsee huippulaatuista kestävän kehityksen kissanruokaa, jotta sinulla ja jopa kaikkein valikoivimmalla kissaystävälläsi on hyvä mieli.

Certified sustainable seafood

MITÄ ON
KESTÄVÄ
KALASTUS?

Kun näet tuotteessa sinisen MSC-merkin, voit olla varma siitä, että:

Sen kala on peräisin kestävästä kalakannasta – jokaisen MSC-sertifioidun kalastuksen vaikutukset kalakantaan, toisiin lajeihin ja ekosysteemiin arvioidaan erikseen.

Sitä on käsitelty huolella - MSC-merkitty kala pidetään erillään sertifioimattomasta kalasta koko toimitusketjun ajan merestä lautaselle. Se on merkitty selkeästi ja sen alkuperä voidaan jäljittää sertifioituun kestävän kehityksen kalastuskuntaan.

Se on luotettava - säännölliset DNA-testit ovat osoittaneet, että MSC-sertifioidut tuotteet ovat merkitty oikein. Voit siis luottaa siihen, että kala on sitä, mitä pakkauksessa tai ruokalistassa sanotaan.

Se on uskottava - MSC on yli 20 vuoden ajan toiminut yhteistyössä tutkijoiden, kalastuskuntien, kala- ja äyriäistuotteiden valmistajien sekä tavaramerkkien kanssa kehittääkseen standardejaan ja edistääkseen kestävää kalastusta. Sekä YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestö UNFAO että GSSI (Global Sustainable Seafood Initiative) tunnustavat MSC:n.

*% Kalaa sisältävistä ja MSC-merkityistä Sheba® -kissanruuista Euroopassa.

TUTUSTU HERKULLISIIN MSC-MERKITTYIHIN SHEBA® -VALIKOIMAN TUOTTEISIIN

KESTÄVÄSTI PYYDETYN KALAN HANKINTA MARSILLA

Merenelävät ovat tärkeä osa monien lemmikkien ja ihmisten ruokavaliota ympäri maailman. Mars on sitoutunut etsimään ja ottamaan käyttöön kestävämpiä käytäntöjä tämän arvokkaan luonnonvaran hankinnassa, jotta voimme jatkossakin tarjota kalaa sisältäviä tuotteita, joka on hyväksi ihmisille, lemmikkieläimille ja ympäristölle. Jatka englannin kielisille sivuillemme.

MARSIN SUUNNITELMA KESTÄVÄSTÄ KEHITYKSESTÄ SEURAAVANSUKUPOLVEN AIKANA

Maapallolla painitaan merkittävien haasteiden parissa. Köyhyys, vedenpuute, ilmastonmuutos sekä muut sosiaaliset ja ympäristöön liittyvät haasteet rajoittavat ihmisten, yhteisöjen ja yritysten potentiaalia. Lue lisää siitä, kuinka Mars lähestyy näitä haasteita. Jatka englannin kielisille sivuillemme. 

MARS PETCARE KESTÄVYYTTÄ KOSKEVA SUUNNITELMA

Marsilla kannamme vastuuta siitä, että toimintamme edistää kestävämpää kehitystä yhteiskunnassa paikallisella ja maailmanlaajuisella tasolla. Siksi pyrimme vaikuttamaan myönteisesti kaikkiin lemmikkienhoito tuotemerkkeihimme.